Проєктування модулю отримання первинної інформації для систем контролю технологічних параметрів - Суботін, О. В.; Петрухін, Я. І. (Харківський національний університет радіоелектроніки, 2025)
Розробка модуля для отримання первинної інформації для системи контролю технологічних параметрів об'єкта з метою забезпечення необхідної кількості таких значень із заданими швидкодією та достовірністю. Дослідження варіантів структури вимірювальної частини системи для реалізації різних способів обробки первинної інформації із датчиків.