Робоча програма навчальної дисципліни «Геометрія надр» (Підрахунок запасів) - Бруй, Г. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2025)
Особливістю курсу є використання в практичних роботах оперативної інформації про стан гірничих робіт і фактичні якісні властивості корисної копалини, що отримані з маркшейдерських та геологічних замірів. Деякі розрахунково-графічні роботи передбачено виконувати на основі реальних планів гірничих робіт підприємств Групи МЕТІНВЕСТ.