Енерго- та ресурсозберігаючі технології в промисловості : методичні вказівки до самостійного вивчення практичної частини дисципліни (для здобувачів вищої освіти спеціальності 151 «Інтелектуальні системи управління в гірничо-металургійному виробництві» усіх форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти) - Накемпій, О. К.; Орлінська, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають завдання до практичних робіт за варіантами, методичні пояснення щодо порядку виконання, вимоги до його оформлення. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 183 «Інтелектуальні системи управління в гірничо-металургійному виробництв» другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; захист навколишнього середовища; енергоресурси; енергозбереження; переробка відходів