Візуалізація даних та візуальна аналітика : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань здобувачів за освітньо-професійними програмами другого (магістерського) рівня всіх спеціальностей - Шевченко, Н. Ю. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації включають завдання для виконання, опис критеріїв оцінювання індивідуальних завдань, стислі теоретичні відомості. Рекомендовано для магістрів всіх спеціальностей всіх форм навчання.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завданя; візуалізація; аналітика