Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації до виконання індивідуального розрахункового завдання - Шматко, О. В.; Гамаюн, І. П.; Держевецька, М. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Методичні вказівки включають тематику індивідуальних завдань, методичні пояснення щодо порядку їх виконання, критерії оцінювання виконаного індивідуального завдання, вимоги до його оформлення, включаючи зразок звіту. Рекомендовано для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» першого (бакалаврського) рівня освіти.