Системи менеджменту якості на підприємстві : силабус - Бойко, І. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Базовою частиною курсу є вивчення основних принципів та понять контролю та менеджменту якості. Розглянута історія розвитку систем керування якістю, поняття quality control та quality assurance, Формулюються основн і положення Total quality management (TQM), розглядається особливості побудови системи TQM на підприємствах гірничо-металургійного комплексу, практичні приклади її реалізації, а також системи,і процедури, які є інструментами та засобами TQM.