Вдосконалення системи очищення емульсії станів холодної прокатки ЦХП з метою видалення гідравлічних олив з прокатної емульсії - Кухар, В. В.; Спічак, О. Ю.; Kukhar, V. V.; Spichak, O. Yu. (Baltija Publishing, 2023)
Система очищення емульсії сучасного стану холодної прокатки зазвичай включає магнітну (найбільш поширені – ланцюгового типу) або на основі фільтрів очистку емульсії від частинок заліза і бруду та скімер, призначений для очищення прокатної емульсії від сторонніх (гідравлічних) олив, які потрапляють в емульсію з гідросистем.
Improvement of the emulsion cleaning system of the cold rolling mills of the cold rolling plant to remove hydraulic oils from the rolling emulsion