Predictability of a small-amplitude disturbance of coal seams in Western Donbas - Prykhodchenko, V. F.; Shashenko, O. M.; Sdvyzhkova, O. O.; Prykhodchenko, O. V.; Pilyugin, V. I.; Приходченко, В. Ф.; Шашенко, О. М.; Сдвижкова, О. О.; Приходченко, О. В.; Пілюгин, В. І. (Національний гірничий університет, 2020)
To identify development regularities of a small-amplitude disturbance in terms of typical Western Donbas mine fields and to define the most efficient tendencies of its prediction.

Визначити закономірності розвитку малоамплітудної розривної порушеності на прикладі типових шахтних полів у Західному Донбасі та встановити найбільш ефективні напрямки її прогнозу.
Можливість прогнозування малоамплітудної розривної порушеності вугільних пластів у Західному Донбасі
Keywords: Western Donbas; coal deposits; small-amplitude disturbances; zonality; logging; caliper logging; Західний Донбас; вугільні пласти; мало-амплітудні розриви; зональність; каротаж; кавернометрія