Пристрій очищення стічної емульсії та водоемульсійних рідин - Спічак, О. Ю.; Шестопалов, О. В.; Кухар, В. В.; Пашинський, В. В.; Малій, Х. В. (УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ОФІС ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТА ІННОВАЦІЙ, 2024)
Пристрій очищення стічної емульсії та водоемульсійних рідин містить раму магнітного сепаратора, рухому раму та розташовані на ній робочі ванни для очищення емульсії, клапанний пристрій, гідроциліндри, магнітні блоки для очищення емульсії від магнітних частинок, зливні кишені робочих ванн, патрубки подачі брудної емульсії, патрубки відведення очищеної емульсії, привід клапанного пристрою, зливні вікна на робочих ваннах, на яких змонтовані П-подібні пластини.