Підготовка металургійної сировини : силабус - Ягольник, М. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю курсу є розгляд першої ланки металургії як базової для подальшого металургійного переділу. В рамках даного підходу курс інтегрує знання знань та навички, необхідні при організації і здійсненні технологічних процесів підготовки сировини, виробництва окускованих шихтових матеріалів традиційними та новими способами, експлуатації технологічного обладнання агломераційних та обпалювальних фабрик.