Операційна надійність електрообладнання : силабус - Рухлов, А. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Операційна надійність електрообладнання – це базова дисципліна професійного ядра освітньої програми «Енергоефективні технології в системах електрозабезпечення гірничих та металургійних підприємств», вивчення якої має на меті набуття здобувачем фундаментальних знань та практичних навичок з аналізу, оцінювання та підвищення надійності електротехнічних систем. Він покликаний навчити майбутніх фахівців методам діагностики, прогнозування відмов і забезпечення безперебійної роботи електрообладнання.