Школа медіаграмотності - Горчинська, Ю. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2022)
Медіаграмотність - це сучасна потреба інформаційного суспільства, адже зараз головною цінністю стала інформація, її продукують майже усі користувачі медійного простору. Контенту стало так багато, що споживачі не встигають його аналізувати. Серед великої кількості відомостей часто трапляються неправдиві новини, маніпуляції та пропаганда. Отож, медіаграмотність покликана для того, щоб навчитися їх відрізняти.
Keywords: медіаграмотність; інформаційна безпека; якісна інформація; авторське право