Особливості оптимізації витрат сталевиробництва в умовах зміни стійкості бізнесу та військового стану - Федоров, С. О.; Терешко, Ю. В.; Fedorov, S. O.; Tereshko, Yu. V. (Baltija Publishing, 2024)
Сталевиробнича галузь є критично важливою для глобальної економіки алє, як і багато інших галузей, за останні роки вона зіткнулася з безпрецедентними викликами. Крім традиційних ринкових коливань, пандемія COVID-19, зростання вартості сировини, енергетичної кризи а також збройна агресія спричинили значні труднощі для виробників сталі. Сьогодні галузь знаходиться на порозі масштабних змін, де ключовими факторами виживання та процвітання стають стратегії оптимізації витрат та підвищення операційної ефективності. Українські виробники, які раніше займали провідні позиції у світовому сталевиробництві, стикаються з унікальними викликами, пов'язаними із війною. Однак водночас війна відкрила можливості для адаптації, інновацій та модернізації.
Features of optimizing costs in steel production in the conditions of changing business sustainability and military state