Екологічна безпека гірництва : силабус - Богомаз, О. П.; Таврель, М. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Курс «Екологічна безпека гірництва» є навчальною дисципліною, яка формує у студентів свідомість щодо екологічної відповідальності, здатність аналізувати та оцінювати вплив гірничих технологій на навколишнє середовище, а також розробляти заходи для мінімізації негативного впливу гірничої діяльності.