Автоматизація об’єктів гірничо-металургійної галузі : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Сімкін, О. І.; Койфман, О. О.; Давиденко, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2026)
У методичних рекомендаціях наведено тематику лабораторних робіт, методичні пояснення щодо порядку та приклади їх виконання, критерії оцінювання, вимоги до оформлення звітів, питання для самоперевірки тощо.
Keywords: методичні вказівки; автоматизація; лабораторні роботи