Робоча програма навчальної дисципліни «Оцінка вартості та управління ефективністю бізнесу» - Мойсеєнко, К. Є.; Торопченко, Н. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Оцінка вартості та управління ефективністю бізнесу – дисципліна, яка орієнтована на вивчення механізму формування можливостей успішного довгострокового функціонування підприємства та здобуття практичних навичок їхньої оцінки.