Тепломасообмін - Біляєва, В. В.; Усенко, А. Ю.; Форись, С. М. (Український державний університет науки і технологій, 2024)
Навчально-методичні рекомендації призначені для використання студентами спеціальності 144 «Теплоенергетика» під час виконання лабораторних робіт з дисципліни «Тепломасообмін». Навчально-методичні рекомендації містять основні теоретичні положення для засвоєння матеріалу, інструкції до виконання лабораторних робіт та вимоги до аналізу результатів.
Keywords: тепломасообмін; методичні рекомендації; лабораторні роботи