Робоча програма навчальної дисципліни «Управління комунікаціями в проєктах модернізації металургії» - Гончар, В. В.; Ровенська, В. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Управління комунікаціями в проєктах модернізації металургії — це курс, який дозволяє опанувати основні принципи та інструменти ефективного управління комунікаційними процесами в межах проєктів, спрямованих на модернізацію металургійної промисловості. Курс спрямований на розвиток професійних навичок організації, планування та контролю інформаційних потоків між учасниками проєктів, що охоплюють як внутрішні, так і зовнішні комунікації.