Проєктування кар'єрів : силабус - Григор’єв, І. Є. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Головним завданням курсу є підготовка фахівця, який здатен самостійно вирішувати задачі по організації проєктних робіт та використовувати системний підхід при розробці технічної документації для ведення відкритих гірничих робіт.