Системи виробництва та розподілу електроенергії : силабус - Рухлов, А. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Системи виробництва та розподілу електроенергії – це вибірковий курс, вивчення якого має на меті набуття здобувачем теоретичних знань та практичних навичок щодо вирішення завдань, які постають при аналізі технологічних аспектів виробництва електроенергії як "традиційними", так і "альтернативними" джерелами, та її перетворення і розподілу.