Web-розробка : силабус - Гурковська, С. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Курс з блоку дисциплін вільного вибору "Веб-розробка" має на меті навчити студентів магістрів професійно створювати сучасні веб-ресурси, дотримуючись високих стандартів якості верстки. Студенти освоять навички створення веб сторінок на основі дизайнерських макетів, враховуючи всі ключові аспекти: адаптивність, семантичність, кросбраузерність, а також додавання анімації та інтерактивних елементів за допомогою JavaScript. Окрім того, курс націлений на розвиток компетенцій у використанні сучасних інструментів та бібліотек, таких як Bootstrap та SCSS, для прискорення процесу розробки й оптимізації веб-ресурсів