Управління персоналом : силабус - Середа, Г. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Управління персоналом – вибірковий компонент підготовки фахівця з вищою освітою, який дозволяє опанувати знання та практичні навички з управління людськими ресурсами структурного підрозділу, команди, організації в цілому для успішного розв’язування практичних проблем і складних спеціалізованих завдань зі спеціальності, використовуючи працю інших людей.