Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Англійська мова для сфери інформаційних технологій» - Варех, Н. В.; Рагуліна, Н. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведені завдання до виконання самостійної роботи, які виконуються в процесі вивчення дисципліни.