Робоча програма з навчальної дисципліни «Маркшейдерська справа» - Бруй, Г. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Особливістю курсу є опанування методик маркшейдерського супроводу роботи гірничодобувних підприємств з відкритим та підземним видобутком корисної копалини. Дисципліна є вибірковою для вивчення магістрамиОПП «Новітні технології розробки родовищ корисних копалин», «Технології підземної розробки родовищ», «Технології відкритої розробки родовищ». Отримані знання будуть використані в професійній діяльності спеціаліста-гірника при роботі в технологічній службі шахти, проектуванні і плануванні розвитку гірничих робіт, науково-технічних організаціях.