Робоча програма навчальної дисципліни «Кошториси і бюджетування демонтажних та будівельних робіт» - Волкова, В. Є. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Метою викладання дисципліни «Кошториси і бюджетування демонтажних та будівельних робіт» є формування знань про організацію та планування фінансування будівництва і правила визначення кошторисної вартості будівництва, використання для цього сучасних комп’ютерних комплексів з автоматизованого розрахунку кошторисної документації в системі металургійних підприємств