Обґрунтування заходів зі зниження впливу шуму на працюючих - Кружилко, О. Є.; Майстренко, В. В.; Володченкова, Н. В.; Полукаров, О. І. (Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського, 2022)
Розглянуто питання оцінки професійних ризиків з урахуванням міжнародного досвіду. Представлено результати обґрунтування плану заходів зі зменшення рівню виробничого шуму.

The issue of professional risk assessment is considered, taking into account international experience. The results of the substantiation of the plan of measures to reduce the level of industrial noise are presented.
Keywords: планування; виробничий шум; професійний ризик; planning; industrial noise; professional risk