Управління проєктами в сфері ІТ : методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань для здобувачів за освітньо професійними програмами першого (бакалаврського) рівня «Комп’ютерні науки» (спеціальність 122 Комп’ютерні науки) - Шевченко, Н. Ю. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Методичні вказівки включають опис індивідуальних завдань для самостійного виконання студентами в межах дисципліни «Управління проєктами в сфері ІТ», критерії оцінювання, стислі теоретичні відомості, шаблони документів та перелік посилань на корисні джерела інформації.Рекомендовано для бакалаврів спеціальності 122 Комп’ютерні науки всіх форм навчання.