Тренінг з лідерства та командної взаємодії : тренінг-практикум - Середа, Г. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Тренінг-практикум включає опис тренінгових прав та рекомендації щодо їх проведення зі студентами в дистанційному форматі в межах дисципліни «Тренінг з лідерства та командної взаємодії», а також методичні вказівки щодо виконання індивідуальних завдань з дисципліни. Рекомендовано для студентів другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: лідерство; командна взаємодія; методичні вказівки; індивідуальні завдання; тренінг