Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з основ дискретної математики, векторної та лінійної алгебри, диференціального числення функції однієї та багатьох змінних (для студентів комп’ютерних та економічних спеціальностей усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) - Грудкіна, Н. С.; Кайдан, Н. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки містять відомості щодо формування кейсу задач та критеріїв оцінювання індивідуальних завдань та приклади їх розв’язання з наведенням основних формул, етапів розв’язання та геометричної ілюстрації в обсязі, необхідномудля виконання індивідуальних завдань за матеріалом з основ дискретної математики, векторної та лінійної алгебри, диференціального числення функції однієї та багатьох змінних. Матеріал навчального посібника має на меті підвищити якість виконання роботи, виробити навички розв’язання задач прикладного спрямування, в тому числі з використанням табличного процесора MS Excel та системи комп’ютерної математики Maple. Рекомендовано для студентів комп’ютерних та економічних спеціальностей усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; дискретна математика