Вирішення інженерних задач з використанням пакету Matlab : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Кайдан, Н. В.; Кайдан, В. П.; Щенсневич, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У посібнику подано узгоджену структуру кейс-завдань, описано порядок їх виконання та критерії оцінювання індивідуальних завдань. Матеріал подано так, щоб здобувачі освіти могли самостійно й аргументовано проходити всі етапи роботи, дотримуючись логіки виконання та орієнтуючись на майбутню професійну діяльність. Окремий акцент зроблено на формуванні прикладних умінь: обробці та впорядкуванні даних, аналізі інформації, інженерних розрахунках, побудові візуальних представлень і коректному оформленні службових документів. Запропоновані завдання моделюють реальні виробничі та інженерні ситуації, що забезпечує їх практичну цінність. Видання рекомендовано для здобувачів освіти технічних спеціальностей усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня як методична підтримка до курсу «Вирішення інженерних задач з використанням пакету MatLab».