Правознавство : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Черних, Є. М. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У навчально-методичному виданні наведено ситуативні завдання, які складають індивідуальне завдання за навчальною дисципліною «Правознавство», а також методичні рекомендації щодо виконання ситуативних завдань, критерії оцінювання результатів їх виконання та рекомендовані джерела.
Keywords: методичні вказівки; правознавство; індивідуальні завдання