Коли немає тих, хто виграв - Чеберячко, С. І. (ТОВ "Редакція журналу "Охорона праці", 2024)
Важливо постійно оцінювати стан середовища, у якому ви вирішили розмістити свій бізнес, його слід постійно сканувати та досліджувати щодо загроз, небезпек і можливостей. ISO 45001 «Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці. Вимоги», п. 4.1 «Розуміння організації та її середовища».