Бізнес-етика в мультикультурному середовищі та ділові комунікації : силабус - Ровенська, В. В.; Харченко, О. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Курс “Бізнес-етика в мультикультурному середовищі та ділові комунікації” спрямований на формування компетенцій у сфері взаємодії з вітчизняними та зарубіжними партнерами в бізнес-середовищі. Вивчення цього курсу забезпечує глибоке розуміння основ бізнес-етики, її специфіки в міжкультурному контексті та принципів ефективних ділових комунікацій.