Робоча програма з дисципліни "Дослідження у проєктах підвищення операційної ефективност" - Кухар, В. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Практична значимість дисципліни полягає у методологічній підтримці написання магістерських робіт і проєктів, а також наданні методичних вказівок з розробки та впровадження нових технологічних рішень. Це включає створення інтегрованих систем управління, впровадження адаптивних та робототехнічних технологій, що спрямовані на підвищення операційної ефективності та оптимізацію виробничих процесів, та можуть бути використані у системі безперервного вдосконалення підприємств і подачі пропозицій у рамках корпоративних програм розвитку.