Постановка задачі дослідження методів машинного навчання для аналізу та прогнозування закупівельних даних ІТ-підприємства - Кріпак, С. А.; Москаленко, В. В.; Kripak, S. A.; Moskalenko, V. V. (Baltija Publishing, 2023)
Закупівельні процеси ІТ-підприємства відіграють важливу роль у забезпеченні матеріалами та іншими ресурсами його повсякденної діяльності та досягнення його основних бізнес-цілей. Своєчасна і тотожна реакція на мінливі умови ринку та здатність приймати своєчасні обґрунтовані управлінські рішення на основі закупівельних даних є невід’ємною складовою успіху та конкурентоспроможності ІТ-підприємств.
Defining the problem for investigating machine learning methods for procurement data analysis and forecasting of an IT enterprise