Ризик втрати здоров’я працівників Чи є шанс вчасно попередити небезпеку - Чеберячко, С. І. (ТОВ «МЕДІА ГРУПП», 2024)
На сторінках нашого журналу приділяється чимало уваги розробці й упровадженню процесу керування професійними ризиками в системах управління безпекою праці та здоров’я. Багато прикладів, рекомендацій, підказок, готових рішень. Пропонуються дієві алгоритми з оцінювання ризиків та обґрунтування запобіжних заходів, форми чек-листів, матеріали для звітності. Все зроблено для того, щоб ви мали змогу швидко запровадити це на своєму підприємстві з урахуванням специфіки конкретних виробничих умов. А в разі виникнення певних сумнівів, непорозумінь тощо існує можливість звернутися до фахівців, які завжди готові вислухати проблему й допомогти знайти відповіді.