Роль гнучких навичок керівника проєкту в досягненні успіху компанії в сучасних умовах невизначенності та швидких змін - Ровенська, В. В.; Rovenska, V. V. (Baltija Publishing, 2023)
Ефективна комунікація для бізнесу в умовах постійних трансформацій зовнішнього середовища в будь-якій сфері діяльності стає все більш критичним фактором для забезпечення досягнення спільних цілей та запланованих результатів програм розвитку.
The role of soft project manager skills in achieving company success in today’s environment of uncertainty and rapid change