Професійні функції і завдання маркшейдерської служби на підприємстві : силабус - Назаренко, В. О. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2025)
Дисципліна спеціальної підготовки «Професійні функції і завдання маркшейдерської служби на підприємстві» є вибірковою для вивчення за освітньо-професійною програмою «Сучасні методи маркшейдерського забезпечення процесів видобування корисних копалин» і спрямована на набуття компетентностей в сфері організації і керівництва маркшейдерським супроводженням підземної та відкритої розробки родовищ корисних копалин і геобудівництва з метою надання повної уяви про функції і завдання маркшейдерської служби, організацію її діяльності і виконання основних маркшейдерських робіт.