Робоча програма навчальної дисципліни «Ресурсозаощаджувальні технології прокатного виробництва» - Кулік, Т. О. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Ресурсозаощаджувальні технології прокатного виробництва – вибіркова дисципліна і рекомендована слухачам освітньо-професійної програми «Сучасні технології прокатного виробництва», та буде корисною слухачам інших ОПП металургійного напрямку.