Фізика : силабус - Кайдан, В. П. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Фізика – наука, яка вивчає найпростіші та в той же час найбільш загальні закономірності явищ природи, властивостей і будови матерії, закони її руху. Поняття фізики та її закони лежать в основі всього природознавства. Фізика відноситься до точних наук та вивчає кількісні закономірності явищ. Цей курс з фундаментальної підготовки, який дозволить Вам набути навички із вимірювання фізичних величин, експериментального дослідження властивостей фізичних явищ і процесів, створення математичної моделі фізичної системи.