Незворотні процеси в гірських масивах і захист об’єктів поверхні при підробці гірничими роботами : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Сахно, С. В.; Сахно, І. Г. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних вказівках наведені рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Незворотні процеси в гірських масивах і захист об’єктів поверхні при підробці гірничими роботами», приклад виконання робіт, вимоги до їх оформлення, приклад оформлення титульної сторінки, перелік рекомендованих джерел.
Keywords: методичні вказівки; гірництво; гірські масиви; захист об’єктів поверхні