Інженерія знань : силабус - Сагайда, П. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Інженерія знань – курс вільного вибору для підготовки майбутніх бакалаврів, який дозволяє опанувати принципи організації та застосування баз знань. Вивчення дисципліни "Інженерія знань" дасть студентам важливі компетентності, необхідні для успішної кар'єри в галузі диджиталізації бізнес процесів та застосуванні досягнень комп’ютерних наук, зокрема в напрямках аналізу даних, розробки інтелектуальних систем та штучного інтелекту.