Виробнича практика : методичні рекомендації до проходження виробничої практики за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів «Аудит та консалтинг безпеки праці» (спеціальність 263 «Цивільна безпека») - Кружилко, О. Є.; Володченкова, Н. В.; Богданова, О. В.; Майстренко, В. В.; Ткалич, І. М.; Цимбал, Б. М. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації до проходження виробничої практики з обов’язкового освітнього компоненту «Виробнича практика» включають інформацію щодо структури звіту та порядку його виконання; вимоги до оформлення звіту; критерії оцінювання звіту з практики та його захисту; перелік основної та додаткової літератури.
Keywords: методичні вказівки; практика; безпека праці