Особливості застосування у практиці ідентифікації небезпек інструменту Osha Visual Inspection Training Game Play - Репін, М. В.; Чеберячко, Ю. І.; Алєксєєва, М. М.; Repin, M. V.; Cheberiachko, Yu. I.; Alekseeva, M. M. (Baltija Publishing, 2024)
Ідентифікація небезпек на робочому місці є критично важливим аспектом забезпечення безпеки працівників, а інструмент OSHA Visual Inspection Training Game Play демонструє ряд особливостей, які роблять його ефективним у цій галузі. По-перше, інтерактивний характер цього навчального інструменту активно залучає учасників до процесу навчання, що суттєво завершує їхню здатність запам’ятовувати та отримувати отримані знання
Features of the practical application of the Osha Visual Inspection Training Game Play tool for identification of hazards