Програмно-технологічні комплекси, програмне забезпечення АСУ ТП : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Разживін, О. В.; Сімкін, О. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
В методичних вказівках наведено практичні роботи, які присвячено методам проектування АСУ ТП з використанням технології Simatic S7. Розглянуто методики конфігурування та параметрування апаратних компонентів станції Simatic S7 з використанням ПЛК S7 300/400/1200/1500, а також побудови розподіленої периферії з використанням мережевих протоколів обміну інформації ProfiNet IO та ProfiBus DP.