Розробка технології виробництва листового прокату товщиною 4 мм на сталі 3200 заводу Trametal SpA - Кухар, В. В.; Курпе, О. Г.; Kukhar, V. V.; Kurpe, O. G. (ТОВ "Укрметалургінформ" НТА", 2018)
Розробка технології виробництва прокату товщиною 4 мм при використанні безперервно литих слябів товщиною 220 мм замість слябів товщиною 150 мм для умов стану 3200 заводу Metinvest Trametal SpA.
Process development for production of 4 mm thickness at rolling mill 3200, Trametal SpA
Keywords: моделювання; сила прокатки; температурний режим; товстолистовий стан