Вплив купрум гліцинату на проростання насіння ячменю озимого - Петрушина, Г. О.; Крамарьов, С. М.; Максимова, Н. М. (Інститут кліматично орієнтованого сільського господарства Національної академії аграрних наук України, 2024)
Питання передпосівної підготовки насіння тривалий час вивчалися в багатьох науково-дослідних установах України та близького і далекого зарубіжжя. Однак, із розроблених рекомендацій у виробничих умовах використовуються далеко не всі, що обумовлено недостатньою їх ефективністю або складною технологією використання. Найбільш широке використання отримала передпосівна обробка насіння препаратами-протруйниками, а серед способів – сухий, мокрий та напівсухий.