Англійська мова для гірників (ENGLISH FOR THE MINING INDUSTRY) : силабус - Бурковська, О. Й. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Предметом вивчення цієї навчальної дисципліни є закладення основ знань технічної термінології з перспективою їх подальшого використання у навчальному процесі та професійній діяльності, а також для отримання професійної інформації з іншомовних фахових джерел, презентації власних досліджень, ведення бесіди-діалогу, дискусії тощо.