Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Інжиніринг електромеханічних систем гірничих і металургійних комплексів» - Шрамко, Ю. Ю. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки розроблено для здобувачів освіти спеціальності «Інжиніринг електропостачання та електромеханічних систем у металургії та гірництві» і призначено для забезпечення вивчення навчальної дисципліни «Інжиніринг електромеханічних систем гірничих і металургійних комплексів». Матеріал спрямований на формування у студентів професійних компетентностей у сфері проєктування, аналізу, експлуатації та оптимізації електромеханічних систем, що застосовуються у гірничій і металургійній промисловості. У методичних вказівках подано основні теоретичні положення, приклади розрахунків, індивідуальні завдання, порядок виконання і оформлення практичних робіт, а також питання для самоконтролю й критерії оцінювання результатів. Видання призначене для використання під час проведення практичних занять та самостійної роботи здобувачів освіти з метою закріплення знань і набуття навичок інженерного аналізу електромеханічних систем гірничих і металургійних комплексів.