Основи гірничого виробництва : силабус - Фесенко, Е. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Основи гірничого виробництва – базовий курс спеціальної підготовки з гірництва, який дозволяє формувати систему базових знань з гірництва і спрямований на набуття компетентностей в сфері розробки родовищ корисних копалин. Опанування курсу сприяє розумінню основних елементів технологічних циклів видобування корисних копалин як відкритим так і підземним способом, процесів переробки і збагачення корисних копалин, геотехнологічних способів розробки родовищ, що формує підґрунтя для формування системи базових знань з гірництва.